Over ons

2join

Partner in audiovisuele uitdagingen

2join staat voor samenwerken, wat de kern van onze organisatie is. Samen met onze klanten en ons team memorabele en legendarische momenten creëren. Dát is waar onze voorliefde voor AV en Entertainment begint.

Even voorstellen

Sinds 2009

Al sinds 2009 zijn wij bezig om mensen te helpen hun dromen waar te maken. Om dit te realiseren hebben wij de juiste materialen én expertise in huis, zodat ons team van 10 AV-specialisten jouw ideeën tot leven kunnen brengen. Door het grote team is er ruime kennis aanwezig en worden trends in de markt altijd opgemerkt. Op deze manier zetten wij hoogwaardige producties neer, van bruiloften tot beurzen, van gala’s tot festivals, van sportevents tot corporate events. Wij adviseren en ontzorgen je.

Naast 2join zijn wij ook actief met BruiloftDJ.nl & DJtrainingen.nl

In het kort

Onze disciplines

2join is een audio-, video- en lichtbedrijf opgericht in 2009 door Arnoud van Nispen. Ons bedrijf is onder te verdelen in drie disciplines, te weten: Verkoop, Verhuur en Installatie/ Onderhoud.

Evenementen

Van DJ naar Events

Hier liggen de ‘roots’ van 2join. Ontstaan uit de DJ activiteiten van eigenaar Arnoud van Nispen (DJ Arnoud, in 2011 & 2012 uitgeroepen tot populairste party DJ van Nederland) verzorgt deze afdeling de technische ondersteuning bij diverse evenementen en feesten in, met name, Noord-Nederland. Dit zijn openbare publieksevenementen zoals feestweken en festivals maar ook bedrijfsfeesten en bruiloften. Al deze events worden op maat en in volledige samenspraak met de opdrachtgever(s) geproduceerd.

Bekijk onze experts