Licht

Jouw evenement

Een lichtfestijn

Licht is ontzettend belangrijk voor het overbrengen van de juiste sfeer en setting. Met enorm veel mogelijkheden zorgen wij voor een topproductie!

Wij werken met jou samen en luisteren goed naar jouw wensen. Vervolgens maken wij een concept dat we aanpassen tot we op dezelfde golflengte zitten. Een co-creatie waarin we samenwerken naar het perfecte moment.

Je krijgt een aanspreekpunt voor jouw project. Jouw persoonlijke expert op het gebied van entertainment, media, producties en techniek, die je al jouw vragen kunt stellen. Ons team pakt het vervolgens op en jij krijgt zo spoedig mogelijk terugkoppeling.

Wij hebben enorm veel materiaal in huis en kunnen hiermee ieder soort podium aankleden met licht, geluid, video en Special FX. Heb je speciale wensen voor een specifieke lamp, een PA systeem of een dj mixer? Wij regelen het voor je.

Experts in licht

Altijd een topproductie

Voor het visuele aspect van een project is licht bijna altijd de belangrijkste factor voor het overbrengen van de sfeer en setting die jij voor ogen hebt. Met ons ruime assortiment aan breed inzetbare verlichting hebben wij producten die geschikt zijn voor alle soorten evenementen en gelegenheden. Wij werken met merken als Martin, Robe, Avolites en Showtech en bieden opties in meerdere prijsklassen, waarmee we altijd de kwaliteit waarborgen en een topproductie neerzetten.

Neem contact op

Huren?

Alles voor je evenement

Weet jij precies welke verlichting jij nodig hebt voor jouw project? Dan kun je ook terecht in onze verhuurshop. Hier vind je al onze producten terug en kun je eenvoudig een reservering aanvragen.

Bekijk alle verlichtingsproducten in onze verhuurshop en neem gerust contact op als je advies nodig hebt!

Bekijk ons aanbod