Geluid

Bands en events

Dat hoor je goed

Niets geeft meer voldoening dan geluid waar je haren recht overeind van gaan staan. Geluid dat niet alleen fijn aan de oren klinkt, maar wat je ook fysiek beleeft. Wij weten dit als geen ander.

Wij werken met jou samen en luisteren goed naar jouw wensen. Vervolgens maken wij een concept dat we aanpassen tot we op dezelfde golflengte zitten. Een co-creatie waarin we samenwerken naar het perfecte moment.

Je krijgt een aanspreekpunt voor jouw project. Jouw persoonlijke expert op het gebied van entertainment, media, producties en techniek, die je al jouw vragen kunt stellen. Ons team pakt het vervolgens op en jij krijgt zo spoedig mogelijk terugkoppeling.

Wij hebben enorm veel materiaal in huis en kunnen hiermee ieder soort podium aankleden met licht, geluid, video en Special FX. Heb je speciale wensen voor een specifieke lamp, een PA systeem of een dj mixer? Wij regelen het voor je.

Experts in Geluid

Geluid moet je voelen

Geluid moet je niet alleen kunnen horen, maar ook fysiek kunnen beleven; dát is wat een evenement naar een hoger niveau tilt. Geluid dat op een dance evenement door je lichaam golft en wat er op een congres voor zorgt dat het klinkt alsof je tegenover de spreker zit. Daarom werken wij met de merken T.W. Audio en Pioneer en worden onze geluidstechnici binnen ons bedrijf opgeleid om het systeem perfect te kunnen uitlijnen en afstellen. Wij leveren o.a. conventionele PA systemen, line arrays, infill en monitors.

Neem contact op

Huren?

Alles voor je evenement

Weet jij al precies welke producten jij nodig hebt om het perfecte geluid op jouw evenement te realiseren? Vraag dan eenvoudig een reservering voor jouw producten aan in onze verhuurshop.

Heb je toch nog advies nodig tijdens het aanvragen? Wij staan altijd voor je klaar.

Bekijk ons aanbod