Video/LED

LED schermen

Voor alle toepassingen

Met LED schermen gaat er een wereld voor je open. Van marketing en reclame tot het screenen van bioscoopfilms: onze LED schermen zijn geschikt voor jouw project.

Wij werken met jou samen en luisteren goed naar jouw wensen. Vervolgens maken wij een concept dat we aanpassen tot we op dezelfde golflengte zitten. Een co-creatie waarin we samenwerken naar het perfecte moment.

Je krijgt een aanspreekpunt voor jouw project. Jouw persoonlijke expert op het gebied van entertainment, media, producties en techniek, die je al jouw vragen kunt stellen. Ons team pakt het vervolgens op en jij krijgt zo spoedig mogelijk terugkoppeling.

Wij hebben enorm veel materiaal in huis en kunnen hiermee ieder soort podium aankleden met licht, geluid, video en Special FX. Heb je speciale wensen voor een specifieke lamp, een PA systeem of een dj mixer? Wij regelen het voor je.

Outdoor & Indoor

De juiste Exposure

Van het gebruik voor marketing- en reclame-uitingen tot het showen van dynamische visuals en het screenen van een bioscoopfilm. Van enkele tot wel honderden vierkante meters scherm, zowel indoor als outdoor. Met onze LED schermen zorg je in elke situatie voor de juiste exposure. Daarnaast creëerden we in samenwerking met Diepzeekonijn een universele LED studio waar je alles kan opnemen, van seminars toto DJ sets en van een online pubquiz tot podcasts.

Neem contact op

Huren?

Alles voor je evenement

Weet je al precies hoeveel en welke LED schermen jij nodig hebt? Kijk dan in onze verhuurshop en plaats gemakkelijk een reserveringsaanvraag.

Kun je hier wel wat advies bij gebruiken? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Bekijk ons aanbod