Even voorstellen

Profiel 2join
2join is een audio-, video- en lichtbedrijf gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met een grote dosis passie voor techniek gaan wij elke uitdaging met vertrouwen aan en zorgen wij ervoor dat jouw verwachtingen overtroffen worden. Op dit moment is 2join te verdelen in zes disciplines, te weten: Verkoop, Verhuur, Evenementen, EntertainmentSpecial Effects & BruiloftDJ.nl

Verkoop:
2join is dealer van de belangrijkste professionele audio-, video-en licht apparatuur merken, waardoor u bij ons verzekerd bent van een onafhankelijk advies. 2join is dealer/re-seller van o.a. TW Audio, Genelec, Pioneer,  LG, Electro Voice, Panasonic, AKG, Sennheiser, Marantz, Shure, Denon, JBL, Soundcraft, Yamaha, Midas, Martin Lightning, CLS LED, Audio Technica, DAS, Prolyte, Lite Console, Showtec, Highlite, DMT etc.

Wij gaan als bedrijf uit van kwalitatief goede systeemoplossingen. We maken hierbij gebruik van professionele, betrouwbare componenten. Bedrijfszekerheid staat bij ons voorop.

Verhuur:
Vanuit ons magazijn wordt op dagelijkse basis, met of zonder bediening, diverse professionele apparatuur verhuurt. Van intelligent licht tot de modernste geluidsapparatuur. Zowel particulieren als bedrijven weten ons goed te vinden wanneer het gaat om professionele, goed onderhouden, apparatuur.  Neem voor advies gerust contact met ons op.

Evenementen:
Hier liggen de ‘roots’ van 2join. Ontstaan uit de DJ activiteiten van eigenaar Arnoud van Nispen (DJ Arnoud, in 2011 & 2012 uitgeroepen tot populairste party DJ van Nederland) verzorgt deze afdeling diverse evenementen en feesten in, met name, Noord Nederland. Dit zijn openbare publieksevenementen zoals feestweken en festivals maar ook bedrijfsfeesten en bruiloften. Al deze events worden op maat geproduceerd en in volledige samenspraak met de opdrachtgever(s).

Entertainment:
Op het gebied van entertainment heeft 2join een zeer veelzijdig aanbod. Van DJ’s, bands, solo artiesten tot danseressen, voor elk evenement hebben wij de juiste invulling. Door jarenlange ervaring kunnen wij jouw adviseren om een passende act te boeken voor jullie evenement.

Special Effects:
Sinds 2010 is 2join RentFX partner, dit houdt in dat 2join als enige bedrijf in Noord Nederland het complete aanbod van marktleider MagicFX voert. Deze producten, zoals vlammenwerpers, CO2 shots en Confetti streamers worden veelal ingezet tijdens product presentaties, huldigingen of dans evenementen. 2join is geselecteerd als partner voor Noord Nederland na een strenge selectie van diverse bedrijven, hier zijn wij zeer trots op!

BruiloftDJ.nl
BruiloftDJ.nl maakt van jullie huwelijksfeest een belevenis. 2join faciliteert al haar bruiloft activiteiten onder de naam BruiloftDJ.nl. Op basis van jullie wensen gaan wij opzoek naar de best passende DJ voor jullie bruiloft en uit de reacties van onze klanten blijkt dat dit eigenlijk altijd goed lukt en zitten we ernaast. Ben je dus op zoek naar een DJ/show voor jullie bruiloft? Neem dan een kijkje op BruiloftDJ.nl.

Missie & visie:
Samenwerken is een kunst, communicatie essentieel. Bij 2join is de slogan, een top feest maak je samen! Hieruit blijkt dat wij graag samenwerken. Samenwerken met de klant/opdrachtgever maar ook met collega bedrijven. Door samen te werken is geen project voor ons onbereikbaar en is 2join altijd de juiste partner, voor welk evenement dan ook.