Maar liefst 4 jaar op rij heeft 2join de techniek verzorgt voor het ballonfiesta te Meerstad Groningen. De techniek bestond uit Audio, terreinverlichting, stroominfra.

Tijdens dit evenement was het belangrijk dat de presentator zijn microfoon een afstand van meer dan 80 meter kon overbruggen. Tevens hebben wij audio over dezelfde afstand verstuurd naar het hoofdgebouw van Bureau Meerstad om het VIP-deck van geluid te voorzien. Tijdens de nightglow, waarbij ballonnen op de maat van de muziek de branders aan doen verzorgden wij in een lekker volume de muziek.

Meerstad is al sinds 2010 het podium voor dit gezellige gezinsevenement, waarbij tientallen ronde heteluchtballonnen en special shapes het luchtruim kiezen. Ballon Fiësta Meerstad is inmiddels uitgegroeid tot een van de mooiste en grootste ballonevenementen in Noord Nederland en is gratis toegankelijk voor het publiek! Het luchtballonnenspektakel staat ieder jaar garant voor een fantastisch schouwspel en een uitgebreid randprogramma voor jong & oud. O.a. kun je de luchtballonen van dichtbij bekijken en er zelfs inlopen.

Opdrachtgever: Bureau Meerstad
Productie: BallonFiesta