Partner in audiovisuele uitdagingen

Alle evenementen worden op maat geproduceerd

Partner in audiovisuele uitdagingen

Alle evenementen worden op maat geproduceerd

Even voorstellen

2join is een audio-, video- en lichtbedrijf opgericht in 2009 door Arnoud van Nispen. Op dit moment is 2join te verdelen in drie disciplines, te weten: Verkoop, Verhuur, Installatie/Onderhoud. Met een team van 10 AV specialisten is er ruime kennis aanwezig en worden trends in de markt opgemerkt.

Onder 2join vallen ook de disciplines; BruiloftDJ.nl & DJtrainingen.nl

Verkoop

2join is dealer van de belangrijkste professionele audio-, video-en licht apparatuur merken, waardoor u bij ons verzekerd bent van een onafhankelijk advies. 2join is dealer/re-seller van o.a. TW Audio, Genelec, Pioneer, LG, Panasonic, AKG, Sennheiser, Marantz, Shure, Denon, JBL, Soundcraft, Yamaha, Midas, Martin Lightning, CLS LED, Audio Technica, DAS, Prolyte, Lite Console, Showtec, Highlite, DMT etc. Wij gaan als bedrijf uit van kwalitatief goede systeemoplossingen. We maken hierbij gebruik van professionele, betrouwbare componenten. Bedrijfszekerheid staat bij ons voorop.

DJTrainingen.nl

Van basistechnieken tot aan de laatste tips en tricks. Onze allround DJ trainers hebben niet alleen duizenden uren praktijkervaring, maar zijn ook geschoolde docenten met kennis van muziek en de nieuwste apparatuur. Van 80’s tot de laatste top 40! Van house tot aan moombahton. Wat jij wilt. U vraagt, wij draaien het samen!

www.djtrainingen.nl

Evenementen

Hier liggen de ‘roots’ van 2join. Ontstaan uit de DJ activiteiten van eigenaar Arnoud van Nispen (DJ Arnoud, in 2011 & 2012 uitgeroepen tot populairste party DJ van Nederland) verzorgt deze afdeling de technische ondersteuning bij diverse evenementen en feesten in, met name, Noord Nederland. Dit zijn openbare publieksevenementen zoals feestweken en festivals maar ook bedrijfsfeesten en bruiloften. Al deze events worden op maat geproduceerd en in volledige samenspraak met de opdrachtgever(s).

Verhuur

Vanuit ons magazijn wordt op dagelijkse basis, met of zonder bediening, diverse professionele apparatuur verhuurt. Van intelligent licht tot de modernste geluidsapparatuur. Zowel particulieren als bedrijven weten ons goed te vinden wanneer het gaat om professionele, goed onderhouden, apparatuur. Neem voor advies gerust contact met ons op.

shop.2join.nl

Ben je geïnterreseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Entertainment

Op het gebied van entertainment heeft 2join een zeer veelzijdig aanbod. Van DJ’s, bands, solo artiesten tot danseressen, voor elk evenement hebben wij de juiste invulling. Door jarenlange ervaring kunnen wij jouw adviseren om een passende act te boeken voor jullie evenement.

Special FX

Het moment dat alles samenkomt. Wij creëren dit moment met onze SpecialFX producten, zoals vlammenwerpers, CO2 shots en Confetti streamers en worden veelal ingezet tijdens product presentaties, huldigingen of dans evenementen. 2join is geselecteerd als partner voor Noord Nederland na een strenge selectie van diverse bedrijven, hier zijn wij zeer trots op!

LED

Uw boodschap, logo of bijvoorbeeld sponsors groot in beeld tijdens een event? Trek de aandacht met LEDschermen, verlichting, meubilair en de vele andere mogelijkheden. Verlichting is één van de belangrijkste ondersteunende factoren voor uw productie, feestelijke aangelegenheid of evenement. Licht versterkt de emotie van muziek, brengt sfeer en legt accenten waar nodig.

www.2joinled.nl

BruiloftDJ

BruiloftDJ.nl maakt van jullie huwelijksfeest een belevenis. 2join faciliteert al haar bruiloft activiteiten onder de naam BruiloftDJ.nl. Op basis van jullie wensen gaan wij opzoek naar de best passende DJ voor jullie bruiloft en uit de reacties van onze klanten blijkt dat dit eigenlijk altijd goed lukt en zitten we ernaast. Ben je dus op zoek naar een DJ/show voor jullie bruiloft? Neem dan een kijkje op BruiloftDJ.

www.bruiloftdj.nl

Missie & Visie

Samenwerken is een kunst, communicatie essentieel. Bij 2join is de slogan, een je samen! Hieruit blijkt dat wij graag samenwerken. Samenwerken met de klant/opdrachtgever maar ook met collega bedrijven. Door samen te werken is geen project voor ons onbereikbaar en is 2join altijd de juiste partner, voor welk evenement dan ook.

Bijzondere producten voor
bijzondere klussen.

Neem onze ledvideodansvloer.
Sterk genoeg om voor een vrachtwagen als wegdek te dienen
eyecatcher als elegante interactieve dansvloer.