Bruiloft DJ

Superleuk dat jullie ons benaderen voor jullie feest. Door onze persoonlijke benadering kunnen wij ook echt het feest maken dat het beste bij jullie past. In de bijlage treffen jullie onze informatie over de diverse shows die wij bieden. Zo kan iedereen een set kiezen passend bij de sfeer.

Hieronder kun je in het kort lezen wat we doen, wat onze opties zijn en hoe we werken om jullie dag nog meer onvergetelijk te maken. We maken na een persoonlijk gesprek graag een offerte die precies aansluit op jullie wensen!

Geen feest te gek!

Als 100% onderdeel van 2join zijn onze mogelijkheden groot qua licht, geluid, special effects, extra’s en entertainment. Om de keuze iets makkelijker te maken hebben wij een aantal pakketten samengesteld, Die kun je hier downloaden. De tweede bijlage bevat een selectie van onze extra’s zoals de dansvloer, silent disco en photobooth. Passen andere extra’s misschien beter bij jullie feest? Wij hebben alle bedenkbare special effects en sfeermakers in huis en adviseren graag persoonlijk wat bij jullie wensen en sfeer past.

Onze DJ’s                                                            

In ons netwerk van DJ’s hebben wij de meest uiteenlopende specialisten, van Nederlandstalig tot jaren 80 en van house tot ’fout’. Onze DJ’s  zijn ervaren en geselecteerd op de passie die ze hebben om er samen met jullie het perfecte feest van te maken.

Persoonlijke benadering

Wij vinden het belangrijk in een vroeg stadium een DJ te koppelen die het beste bij jullie wensen past. Deze DJ neemt van tevoren persoonlijk contact met jullie op om te kijken of de klik er is en om alvast zoveel mogelijk jullie wensen qua muziekstijl, opbouw, verzoekjes te inventariseren. Veranderingen of aanvullingen? Vanaf het eerste contact tot na de laatste plaat hebben jullie (indien gewenst )persoonlijk contact.

100% feestgarantie

Is de DJ onverhoopt ziek? Wij regelen natuurlijk gelijk een andere!

Daarnaast nemen wij contact op met de locatie en zorgen dat het opbouwen van de show (voor of op jullie dag) zo af te stemmen dat het naadloos in jullie dag past. De DJ die er staat kennen jullie nu goed en zorgt voor het bij jullie passende feest.

Wat overblijft voor jullie is het met elkaar vieren van een onvergetelijke dag!

Ik hoop jullie voor nu voldoende te hebben geïnformeerd! Anders hoor ik het graag!

Ik maak graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak met jullie.