Latest Blog Posts

LED Verlichte Dansvloer

Sinds kort in onze verhuur een 100 pixel/m2 RGB LED verlichte dansvloer.

Wil je jouw evenement sfeervol aankleden met een mooie verlicht dansvloer? Dat kan met onze RGB LED vloer. Deze heeft maar liefst 100 lichtpunten per vierkante meter en is slechts 3,5cm hoog!!! Onze standaard programma’s zijn erg veelzijdig en avondvullend ook is het mogelijk om een logo of custom made programma’s te tonen.
Groningen, Friesland, Drenthe of de rest van Nederland? Wij kunnen de vloer door het gehele land leveren.

Voor vele doeleinden is de verlichte discovloer inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan, disco/dance feesten, beursvloeren, personeelsfeesten. Te veel om op te noemen. Voor vragen met betrekking tot prijs, levering of formaten neem gerust contact met ons op.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Bekijk hier een kleine promo van de LEDvloer.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact met ons op!

P10 LEDscherm

2join heeft geïnvesteerd in de toekomst. Video maakt steeds groter deel uit van totaalproducties. Denk hierbij aan live-evenementen, dance-evenementen, EK/WK wedstrijden of reclame-uitingen.

Met maar liefst meer dan 55m2 P10 HiRes Outdoor LED scherm heeft 2join de mogelijkheid om vele projecten te voorzien van LED video schermen in verschillende soorten en maten.

LED boarding (perimeter):
LED boarding is de ultieme manier om de bezoekers van jouw (sport)evenement een extra beleving te geven. Op de boarding is het mogelijk om reclame te tonen en zo extra inkomsten te genereren, aankondigingen te doen, sponsoren dat beetje extra geven enz. enz. de mogelijkheden zijn ontelbaar. Onze boarding is voorzien van zwarte gepoedercoate voetplaten en een mooi afgewerkte zwarte  zachte topping welke de boarding ook geschikt maakt voor indoor balsporten waarbij de boarding dicht op het spelersveld staat.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

TV scherm/ LEDwall:
Door de modulaire opbouw, dit wil zeggen dat elk scherm koppelbaar is in zowel horizontale als verticale richting. Het mogelijk om maximaal 10 schermen onder elkaar te hangen met onze officiële vliegframes en (afhankelijk van de constructie) en oneindig naast elkaar. Dit biedt vele mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

 

Technische specificaties:

  • Outdoor scherm
  • 7500 nits/m2 – 10.000pixels/m2
  • IP65 (Regen/Storm/Zon bestendig)
  • Kijkhoek 140gr. horizontaal – 100 verticaal
  • Micro shading
  • 96x96cm
  • 39kg/m2
  • Powercon / Ethercon Neutrik
  • Hoge Resolutie
  • SMD5050 3in1LED

 

Hebben wij je interesse gewekt en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op telefoonnummer: 050 5490120.