2join LED

Wie wij zijn

Wij zijn 2joinLED, onderdeel van 2join, licht, geluid & entertainment uit Groningen. Wij bieden creatieve oplossingen als het gaat om LED.

Voor zowel verkoop als verhuur, zakelijke en particuliere zijn wij het adres. Vergroot jouw merk doormiddel van de juiste exposure.

Sport LED

LED boarding, zogenaamde perimeter of LED schermen t.b.v. reclame of sponsoruitingen in diverse soorten en maten. Daarvoor is 2join de juiste partner. Met meer dan 250m2 LED-scherm in eigen beheer is er altijd een oplossing. De schermen zijn modulair wat inhoud dat bijna elke gewenste afmeting gemaakt kan worden.
Voor meer informatie neem contact met ons op.

LED Shermen outdoor

Wij beschikken over twee types outdoor LEDscherm met een totaal oppervlakte van 160m2. Onze outdoor schermen zijn te gebruiken in de regen en hebben een hoge lichtopbrengst zodat op een zonnige dag de schermen goed zichtbaar zijn. De panelen hebben een minimale afmeting van 50x100cm waardoor creatieve oplossingen mogelijk zijn. Tevens kan onze DTP afdeling zorgen voor op maat gemaakte content.

Totaal leverancier

Niet alleen LED schermen maar ook licht, geluid, entertainment en specialFX behoren tot ons assortiment.
In deze video een impressie waar alle disciplines samen komen.

Ben je geïnterreseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

LED Schermen indoor

Leesbaarheid, kleine zichtafstand en kwaliteit is belangrijk voor een indoor scherm. Met onze hoogwaardige Absen LED schermen met een pixeldichtheid van 3.9mm zorgen wij op een kleine afstand voor een scherp plaatje. De tegels hebben een afmeting van 50x50cm waardoor ze zeer flexibel inzetbaar zijn.

Organiseer jij een evenement? Neem contact op.

Zakelijk

Berdijfspresentatie, opening of feest? Wil jij je bedrijf een boost geven met extra beleving, dan zijn onze LED scherm oplossingen iets voor jullie. Bewegende beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Ondersteun je presentatie met een video waar het publiek WOW tegen zegt. Van diverse kleine schermen tot een mega scherm, er zijn vele oplossingen.

Neem een kijkje in onze portfolio

Verhuur & Verkoop

Nieuwschierig geworden over ons aanbod maar weet je niet zeker of het iets voor jou of je bedrijf is? Wij verhuren en verkopen schermen tegen schappelijke prijzen met de juiste ondersteuning.

Toch eerst een scherm proberen? Dat kan vanuit onze verhuur floot. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer van ons zien? Bekijk onze portfolio.

Bijzondere producten voor
bijzondere klussen.

Neem onze ledvideodansvloer.
Sterk genoeg om voor een vrachtwagen als wegdek te dienen
eyecatcher als elegante interactieve dansvloer.